Özellikle Valilik önündeki park alanlarına yönelik yapılan denetimlerde, park kurallarına uymayan sürücülere karşı sert önlemler alınıyor.

Parklanma Denetimleri: Sürücülere Tek Tek Uyarı

Bugün sabah saatlerinde Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, Valilik önünde park eden araçları tek tek kontrol etti. Park yasağına aykırı olarak park eden araçlar, ekipler tarafından araç içerisinden uyarıldı. Bu süreçte, sürücülere park kurallarına uyulması gerektiği ve kurallara uymamanın sonuçları hakkında bilgi verildi.

Cezalar ve Plaka İşlemleri

Uyarılara rağmen park kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Plakaları alınarak cezai işlem başlatılan araçlar, gün boyunca aralıklarla denetlenen bölgelerde yer aldı. Trafik ekiplerinin uygulaması, sürücülere park yasağına uyma konusunda ciddi bir mesaj vermeyi hedefliyor.

Zonguldak'ta cinayete kurban giden Afgan madenci davası başladı! Şok iddia! Zonguldak'ta cinayete kurban giden Afgan madenci davası başladı! Şok iddia!

Whatsapp Image 2024 08 16 At 11.29.41

Denetimlerin Sürekliliği ve Kamuoyuna Duyuru

Uygulamanın gün boyunca aralıklarla devam edeceği öğrenildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür denetimlerin park kurallarına uyulmasını teşvik etmek ve trafiği düzenlemek amacıyla düzenli olarak yapılacağını belirtti. Kamuoyuna, park yasağı olan bölgelerde dikkatli olunması ve trafik kurallarına uyulması çağrısında bulunuldu.

Muhabir: Emre Can BAYRAM