ZONGULDAK

Zonguldak'ta Sokak Köpeğine Yapılan Vahşet! Hayvansever Seda Mercan'dan Yardım Çığlığı!

Zonguldak’ta sokak hayvanlarına yönelik gönüllü çalışmalarıyla tanınan hayvan hakları aktivisti Seda Mercan, bir sokak köpeğinin içler acısı hâlini sosyal medya üzerinden paylaşarak yardım istedi.

Abone Ol

Mercan, köpeğin çenesinin kırık olduğunu belirterek hayvanseverlerden destek talep etti.

Loading...

"Nakil ve Operasyon Desteği Gerekiyor"

Merkez ilçesine bağlı Elvanpazarcık beldesinde bulunan köpeğin çenesinin birileri tarafından kırıldığını öne süren Seda Mercan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Nakil ve operasyon desteği gerekiyor" ifadelerine yer verdi. Durumun acil olduğunu vurgulayan Mercan, köpeğin tedavi edilmesi için destek arayışına girdi.

"Artık İhbarlara Yetişemiyorum"

Seda Mercan, paylaştığı mesajda çaresizliğini şu sözlerle dile getirdi: "Bu köpeğin çenesini kırmışlar ve günlerdir hikayemde paylaşıyorum ama kimse geri dönüş yapmadı. Çenesi ve gözleri şişmiş durumda, durum gittikçe kötüleşiyor. Yardım edemediğim başka hayvanlar da var. Bu köpek için defalarca çağrıda bulundum. Umarım birileri sesimi duyar..."

Hayvansever Mercan, sokak hayvanlarının sağlık ve bakım ihtiyaçlarını karşılamada zorlandığını belirterek yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan destek istedi.

Zonguldak Haberleri