Akın Kavi’ye saldıran şüpheliler için karar verildi! Akın Kavi’ye saldıran şüpheliler için karar verildi!

Skandallarla gündemden düşmeyen, yanında çalışan kadını taciz ettiği iddiasıyla gündeme oturan Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş bu kez de başka bir skandalla gündeme geldi.

A W294214 03

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve oğlu, aralarında husumet olduğu iddia edilen bir baba ve oğlunu darp etti. Olay, Karadeniz Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi.

A W294214 01

Olay Yerine Belediye Başkanı ve Şüpheliler Geldi

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. ve birkaç belediye çalışanı ile birlikte terminale gitti. İddiaya göre, Demirtaş ve beraberindekiler, daha önce aralarında husumet bulunan Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G. (49) ile karşılaştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, baba oğul darp edildi.

Aw294214 03 (1)

Vatandaşlar Müdahale Etti!

Terminalde bulunan güvenlik görevlileri ve vatandaşların araya girmesiyle olay sonlandı. Darp edilen Abdurrahman G. ve babası Oğuz G., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Terminalde yaşanan gerginlik sonrası Belediye Başkanı Demirtaş ve oğlu N.D. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürerken, olayla ilgili detaylı incelemelerin yapıldığı ve ifadelerin alındığı belirtildi.

Ereğli Haberleri

Editör: Aybüke Ünal