Olayın Detayları

30 Temmuz 2024 tarihinde Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Doğancılar köyünden bir kişi, 90 yaşındaki babasının 29 Temmuz 2024 günü sabah saat 06:45'te evden kimseye haber vermeden ayrıldığını ve kaybolduğunu bildirdi. Yaşlı adamın sağlık sorunları ve hayatından endişe duyulması nedeniyle hemen arama çalışmaları başlatıldı.

Arama Çalışmaları

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, kayıp şahsı bulmak için geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Operasyon kapsamında 4 Jandarma Asayiş Timi, 1 Termal Kameralı Drone, 1 İz Takip Köpeği ve 1 JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) bölgeye sevk edildi. Ayrıca, AFAD ve köy halkı da arama çalışmalarına katıldı.

Kurtarma ve Sağlık Durumu

Kapsamlı arama çalışmalarının ardından yaşlı adam, 30 Temmuz 2024 günü sabah saat 06:00'da kaybolduğu noktadan yaklaşık 300 metre uzaklıkta, ormanlık alanda dikenli çalıların içinde sıkışmış bir şekilde sağ olarak bulundu. Kısa sürede hastaneye sevk edilen vatandaş, yapılan kontrollerin ardından tedavi edilerek ailesine teslim edildi.

92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret! 92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret!

Kaynak: BÜLTEN