Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turan, pankartın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Polat çiftine ilişkin yaptığı basın açıklamasının ardından tüm Türkiye genelindeki il başkanlıklarına asıldığını duyurdu.

SERT TEPKİ: "HALK DÜŞMANISINIZ"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hapishaneden çıktıktan sonra sosyal medyada eğlenceli videolar paylaşan fenomen Dilan Polat'a sert bir şekilde tepki gösterdi. Özdağ, Polat’a yönelik açıklamasında, “Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum, ne yazık ki yazamıyorum. Sen, kocan ve benzerleriniz, 85 yaşındaki kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyvaları toplayarak karnını biraz doyurabildiği bir ülkede, hak etmediğiniz ve terbiyesizce yaşadığınız görgüsüz zenginliğiniz ile hem zamanın ruhunu hem de devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz” dedi.

Öztürk; ‘ Ama iki kişi var cumaya kadar bekliyorum ödemem var ona göre’ Öztürk; ‘ Ama iki kişi var cumaya kadar bekliyorum ödemem var ona göre’

Özdağ, “Kötü örnek olarak birçok Türk gencinin hayatını kararttınız ve kararmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların özenilecek hiçbir yanı yok. Özenmeniz gereken bunlar değil, her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız. Siz, emeği ve aklı ile kazananları örnek alın” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'DEKİ İL BAŞKANLIKLARINA PANKART ASILDI

Zafer Partisi Genel Başkanlığı, Özdağ'ın açıklamalarının ardından tüm Türkiye'deki il başkanlıklarına bu pankartın asılmasını talimatlandırdı. Bu adım, adil yargılama süreçlerine dikkat çekmek ve hukukun üstünlüğü konusundaki endişeleri vurgulamak amacıyla atıldı.

Muhabir: Haber Merkezi