BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer, Avrupa'nın En Büyük Yükseköğretim Fuarı'nda Zonguldak'ı Tanıttı! BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer, Avrupa'nın En Büyük Yükseköğretim Fuarı'nda Zonguldak'ı Tanıttı!

Meteorolojik verilere göre, gün boyu etkili olacak yağışlar Zonguldak’ta çeşitli zorluklara yol açabilir.

Meteorolojik Verilere Göre Hava Durumu:

  • Sabah Saatleri: Güne bulutlu bir hava ile başlanacak. Sabah saatlerinden itibaren hafif yağışlar görülebilir. Bu yağışların etkisi, günün ilerleyen saatlerinde artacak.

  • Öğle: Öğle saatlerinde yağışlar şiddetlenecek. Sağanak yağışların etkisiyle beraber bazı bölgelerde su birikintileri oluşabilir. Özellikle açık alanlarda olanlar ve dışarıda bulunanlar, ani yağışlara karşı hazırlıklı olmalı.

  • Akşam: Akşam saatlerinde de yağışların devam etmesi bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışlar, gece saatlerinde de etkili olabilir. Bu durum, dışarıda geçireceğiniz zamanı etkileyecektir.

Ekran Görüntüsü 2024 09 18 133405

Vatandaşlara Uyarılar:

  • Yağış ve Su Birikintileri: Yoğun yağışların yol açabileceği su birikintilerine karşı dikkatli olunması gerekiyor. Yolların kayganlaşabileceği ve bazı bölgelerde sel riski olabileceği göz önünde bulundurulmalı.

  • Seyahat Planlaması: Yolculuk yapacak vatandaşların, hava koşullarına uygun olarak seyahat planlarını yapmaları ve hava durumu raporlarını takip etmeleri tavsiye ediliyor. Özellikle uzun yolculuklarda dikkatli olunması önem taşıyor.

Editör: Ahmet Furkan Sav