Zonguldak'ta pazar günü hava durumu: (01.09.2024)

Zonguldak'ta Yağışlı Pazar: Sıcak Havanın Üstüne Yağış Bekleniyor

Zonguldak halkını bu pazar günü hem sıcak hem de yağışlı bir hava bekliyor. Sıcaklıkların 28°C civarında seyredeceği tahmin edilen bu gün, özellikle öğleden sonra saatlerinde başlayacak yağışlar ile serinleme getirecek. Hava sıcaklığı yüksek olmasına rağmen, beklenen yağışlar bölge halkına bir nebze de olsa rahatlama sağlayacak.

Öğleden Sonra Yağış Bekleniyor
Zonguldak’ta pazar günü sabah saatleri açık ve sıcak geçecek. Ancak öğleden sonra bulutlar yoğunlaşacak ve aralıklarla yağışlar başlayacak. Bu yağışlar, sıcak havanın etkisini azaltarak özellikle akşam saatlerine doğru serin bir hava sunacak.

Zonguldak'ta cinayete kurban giden Afgan madenci davası başladı! Şok iddia! Zonguldak'ta cinayete kurban giden Afgan madenci davası başladı! Şok iddia!

Zonguldak Halkı Serinleyecek
Sıcak havanın üzerine gelen yağış, Zonguldak halkı için bir rahatlama kaynağı olacak. Özellikle son günlerdeki sıcak hava dalgasının ardından beklenen yağış, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılanabilir. Yağışın etkili olduğu saatlerde dışarıda bulunacak olan vatandaşların ise dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

Editör: Ahmet Furkan Sav