Milletvekili Bozkurt, hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası için tarih verdi! Milletvekili Bozkurt, hükümet konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası için tarih verdi!

Tezgahlarda 75 liradan satılan palamut, bugün itibarıyla 50 liraya kadar geriledi. Uygun fiyatlar, Zonguldak halkının tezgahlara akın etmesine neden oldu.

Zonguldak'ta Palamut Bolluğu Devam Ediyor
Son birkaç gündür Zonguldak’ta yaşanan palamut bolluğu, balık fiyatlarını ciddi anlamda düşürdü. Dün 75 liradan satışa sunulan palamut, bugün 50 liradan alıcı buluyor. Fiyatlardaki bu ani düşüş, vatandaşların ilgisini artırdı. Sabah saatlerinden itibaren tezgahların önünde yoğunluk yaşandı.

Vatandaşlar Memnun: "Bolluk Devam Etsin"
Palamutun bu kadar uygun fiyata satılmasına şaşıran vatandaşlar, bol balık sezonu için umutlu olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar, “Fiyat gerçekten çok uygun. Böyle bir bolluk olunca insanlar doğal olarak balık almak için sıraya giriyor. İnşallah bolluk böyle devam eder,” şeklinde konuştu.

Tezgahlarda Hareketlilik Sürüyor
Balıkçı tezgahları da bu yoğun ilgiden oldukça memnun. Özellikle son haftalarda palamut bolluğunun devam etmesi, balıkçıların işlerini artırdı. Fiyatların bu seviyelerde kalması halinde önümüzdeki günlerde de tezgahların dolup taşması bekleniyor.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 11.20.27

Muhabir: Emre Can BAYRAM