Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren gök gürültülü yağmur ve sağanak, ilçede korku dolu anlara neden oldu. Metin Yurtbay Caddesi'nde bulunan eski hastane binasının bahçesine yıldırım düştü, elektrikler kesildi.

Zonguldak'ta Hastane Bahçesine Yıldırım Düştü! Zonguldak Haberleri̇1 (2)

Meteoroloji Uyarısı Gerçekleşti

Sivri Sinek Sorunu Zonguldak Esnafını Vurdu: Bakın nasıl çözüm yolu buldu? Sivri Sinek Sorunu Zonguldak Esnafını Vurdu: Bakın nasıl çözüm yolu buldu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Batı Karadeniz Bölgesi'nde gece saat 22.00'de gök gürültüsüyle başlayan yağmur, sağanak halinde devam etti. Şiddetli yağış ve gök gürültüsü ile birlikte Çay Mahallesi'nde yer alan eski hastanenin bahçesindeki elektrik direğine yıldırım düştü.

Yıldırım Düşmesi Elektrikleri Kesti

Yıldırımın düşmesi sonucu büyük bir gürültü ile elektrikler kesildi. Elektrik direğinin bulunduğu alandaki trafo merkezinde ufak çaplı bir patlama meydana geldi. Gece saatlerinde yaşanan olay nedeniyle can kaybı yaşanmadı.

Zonguldak'ta Hastane Bahçesine Yıldırım Düştü! Zonguldak Haberleri̇1 (1)

Başkent Enerji Ekipleri Müdahale Etti

Olayın hemen ardından Başkent Enerji ekipleri elektrik kesintisine müdahale etti. Trafo merkezinde ve elektrik direğindeki kablolar değiştirildi. Ekiplerin hızlı çalışması sonucunda, gece saatlerinden itibaren devam eden elektrik kesintisi saat 15.00'te sona erdi ve enerji yeniden verildi.

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal