Gençlere Spor Kapılarını Aralıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği yaz spor okulları, Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda açıldı. Açılış törenine Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

Açılış Töreni Coşkuyla Başladı

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, konuşmasında Gençlik ve Spor teşkilatının 36. yıl dönümünde yapılan yatırımlardan bahsederek, ildeki spor altyapısının güçlendiğini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 06 27 At 14.31.45 (1)

Yatırımların Meyveleri Toplanıyor

Son 4 yıl içinde yapılan spor salonları, sentetik sahalar, açık spor tesisleri ve yüzme havuzlarının ardından GSB Spor Okulları'nın önemine değinen Yüksel, ildeki sporcu sayısının artışına ve başarılarına dikkat çekti.

Gençler İçin Geniş Branş Seçenekleri

Cimnastik, Atletizm, Güreş, Judo, Taekwondo, Hentbol, Boks, Hokey, Karate, Eskrim, Badminton, Masa Tenisi, Tenis, Okçuluk, Voleybol, Halter ve Curling gibi birçok spor dalında eğitim imkanı sunan yaz spor okulları, gençlerin spor yaparak vakit geçirmelerini sağlıyor.

Whatsapp Image 2024 06 27 At 14.31.46 (1)

Gösteriler ve Fotoğraf Çekimiyle Sona Erdi

Zonguldak Heyeti İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na İmar Eden Ziyaret Zonguldak Heyeti İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na İmar Eden Ziyaret

Tören, Cimnastik, Taekwondo, Eskrim ve Karate branşı sporcularının gösterileriyle renklendi. Katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Whatsapp Image 2024 06 27 At 14.31.46

Editör: İrem Karagöz