Kilimli İsmet İnönü İlkokulu önündeki tehlikeli durum, vatandaşların tepkisini çekti. Okulun giriş kapısının hemen yanında bulunan kanal, rögar kapağı, duba ve demirlerin çocuklar için ciddi risk oluşturduğunu belirten vatandaşlar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kaymakam Necdet Özdemir’e eleştirilerde bulundu.

Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.35.26Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.35.26 (2)

Kilimli'de Çocuklar Tehlike Altında!

Vatandaşlar, "Okulun giriş kapısının yanında bulunan kanal, rögar kapağı, duba ve demirler, ilkokul çağındaki çocuklar için tehlike arz ediyor. ilkokul çocukları bu çocuklar yaramazlık yapıp engeli aşabilirler. Çamurların biriktiği bu alanda çocuklar zor durumda kalıyor. Yetişkinlerin bile zor yürüdüğü bu bölgede bir çocuk takılabilir veya kanala düşebilir. Yağmurlar başladığında, çocuklar çamur içinde evlerine dönmek zorunda kalıyor. Yetkililerin bu duruma duyarsız kalması kabul edilemez" dedi.

Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.35.25

Kamil Altun ve Necdet Özdemir'e Tepki! "Birinin canı yanınca poz vermeye giderler"

Vatandaşlar ayrıca Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir ve Belediye Başkanı Kamil Altun’un konuyla ilgili sessiz kalmalarını eleştirdi. "Bir çocuğun canı yanmadan bu konuya müdahale edilmesi gerekmez mi? Kilimli kaymakamı Necdet Özdemir bey bu kadar habere rağmen, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'un eğitime bu kadar duyarsız olmasına neden sessiz kalıyor. Kaymakam Bey ve Başkan Bey neden bir açıklama yapmıyor? Birinin canı yanınca poz vermeye giderler." şeklinde tepkilerini dile getirdi.

İşçi alımında torpil var: “Haklarımızı Helal Etmiyoruz!” | Zonguldak haber İşçi alımında torpil var: “Haklarımızı Helal Etmiyoruz!” | Zonguldak haber

Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.35.28

Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.35.26

Kilimli Haberleri

Kaynak: İmza Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı