Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, eğitim-öğretim yılının başlamasına sadece 4 gün kala ciddi bir sorun ortaya çıktı. Okul yolu yapımının tamamlanmaması ve eksiklerin giderilmemesi nedeniyle öğrenciler alternatif bir çözümle karşı karşıya kaldı.

Kilimli Ismet Inönü Ilkokulu Zonguldak Haberleri

Okul Yolu Yapılmadı, Eksikler Giderilmedi

Kilimli Belediyesi'nin okulun yolunu yapmadığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eksikleri tamamlamadığı gerekçesiyle veliler ve öğrenciler büyük bir mağduriyet yaşıyor. Bu durum, okulların açılmasına kısa bir süre kala aileler arasında endişe ve tepkiyle karşılandı.

Öğrenciler Başka Okula Yönlendirildi

Yol ve diğer altyapı sorunları nedeniyle öğrenciler, Kilimli Cumhuriyet Okulu'na gitmek zorunda kaldı. Cumhuriyet Ortaokulu'nda ise öğrencilerin eğitimlerine öğlenci olarak devam edecekleri belirtildi. Veliler, bu ani değişiklikler karşısında tepkilerini dile getirdi.

Kilimli Cumhuriyet Okulu Zonguldak Haberleri

Yok artık! 5 mahallede sular kesilecek Yok artık! 5 mahallede sular kesilecek

Vatandaştan Belediye ve Milli Eğitime Tepki

Veliler, "Nerede ilçe Milli Eğitim, nerede belediye?" diyerek Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Alkuş'a sitem etti. Çocuklarının eğitimi ve güvenliği konusunda gereken adımların atılmadığını belirten vatandaşlar, yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İmza Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı