2024-2025 sezonu öncesinde yapılanma sürecine giren Zonguldak Kömürspor’da Harun Demir Başkanlığında oluşturulan yeni yönetimle birlikte kulübe tesis kazandırmak adına önemli bir adım atıldı. 

Harun Demir Başkanlığında uzun süredir Bakacakkadı’da bulunan 2780 metre karelik bir arsa üzerinde çalışmalarını yürüten Kırmızı-Lacivertli yönetim, Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü binasında İl Müdürü Hakan Yüksel ile bir araya gelerek resmi imzayla birlikte işi resmiyete döktü. 

Zonguldak Kömürspor, İstanbul'a hareket etti! Zonguldak Kömürspor, İstanbul'a hareket etti!

Bakacakkadı’da bulunan boş araziyi Zonguldak Kömürspor bünyesine katarak tesisleşme çalışmalarına başlayacak olan Kırmızı-Lacivertli yönetim, bugün Harun Demir Başkanlığında bölgeye giderek incelemelerde bulundu. 

Bu sırada Ümraniyespor Kulüp Başkanı Ünal Memiç, Mesut Özil ile altyapı tesisleri konusunda ortak çalışmayı düşündüklerini ve bu konuda görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Bunun üzerine dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’e, memleketi Zonguldak’tan tepki yağdı. 

Kırmızı-Lacivertli taraftarlar, Mesut Özil’in tesisleşme konusunda önemli bir adım atan Zonguldak Kömürspor’a değil de İstanbul ekibi Ümraniyespor ile anlaşma yapmasına sitem etti.  

Muhabir: Emre Sezer Sürücü