Öztürk, "Dün Kahramanmaraş'ta oynadığımız müsabakada sahada mücadele eden tüm oyuncu, teknik ekip ve tribünde hiç ara vermeden bizi destekleyen şanlı taraftarımıza yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Protokol Tribününe Tepki Gösterdi!

Öztürk, rakip yöneticilerin Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) talimatlarına uymadığını belirterek, "Rakiplerimiz boş durmuyor. TFF talimatlarına göre misafir takım yöneticilerine protokol tribününde ayrılması gereken 15 kişilik yeri bile ayıramayan Kahramanmaraş yöneticilerini esefle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en büyük mitingi yapılacak! Türkiye'nin en büyük mitingi yapılacak!

Hakem Kararlarına Sert Eleştiri

Maçın hakemi ve yan hakemlerine de eleştiri yönelten Öztürk, "Hakemin adaletten uzak takdir haklarını hep rakipten yana kullandığı, yan hakemlerin -özellikle kıdemsiz yan hakemin- futboldan çok uzak olduğu bir müsabakada, rakipten 10 kişiyle deplasmanda alınan bir puan altın değerindedir" diye konuştu.

Zonguldak'a Davet Etti

Kahramanmaraş taraftarlarının Zonguldak'a yönelik küfürlü tezahüratlarına da değinen Öztürk, "Maçın başından sonuna kadar Zonguldak'a söven Maraş seyircisine ayırmak istiyorum. Zonguldakspor taraftarı, yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmaz. Sizleri Zonguldak’a davet ediyoruz. Ev sahipliği ve misafirperverlik nasıl olur, gelin öğrenin" dedi.

Kırıkkale Maçına Çağrı!

Öztürk, açıklamasının sonunda hafta sonu oynanacak Kırıkkale maçına da dikkat çekerek, "Bu vesileyle hafta sonu oynayacağımız Kırıkkale maçına tüm taraftarlarımızı, şehrini seven herkesi takımına sahip çıkmaya ve desteklemeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Zonguldak Spor Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ