Şehrimizin tek güzide temsilcisi Zonguldak Kömürspor takımı 2. Lig Beyaz grupta hiç yakışık almayan yerde yani ligin en dibinde 8 puanla adeta can çekişiyor. Her hafta bilinmezliğe doğru gidiyor.

Kendi sahasında inanılmaz puanlar dağıtarak bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Kömürspor’un destek anlamında yalnız bırakılması sonucu federasyona yatıramadığı 1.5 milyon lira para sebebiyle 3 puanı da silinmiş ve camiada tam anlamıyla şok yaşanmıştı.

Çaycuma Devlet Hastanesi’nden Büyük Yatırım! Çaycuma Devlet Hastanesi’nden Büyük Yatırım!

MORALLER SIFIR

Morallerin dibe vurduğu Kırmızı-Laciverti camiada alınan başarısızlıklara son olarak Pazar günü oynanan Serik Belediyespor karşısında alınan 0-0 beraberlik de eklenince küme potasındaki takımlarla aradaki puan farkı da ciddi şekilde açılmaya başladı.

8 puanla küme potasının en dibinde yer alan Zonguldak Kömürspor takımında as oyuncuların çoğunun sakat olarak sahada olamaması sonucu diğer yedek oyuncularla sahaya çıkan futbolcuların rakibine oranla maç boyunca üstün oynamasına rağmen yine 3 puan getiren golü rakip ağlara atamaması kümede kalma mücadelesi veren rakibine de 1 puan hediye etmesi VAH ELMASIM VAH dedirtti.

3 MAÇ KALDI PUAN 8

İlk yarının bitimine 3 maç kaldı. Hafta sonu yine kümede kalma mücadelesi veren Kırşehir futbol kulübü ile deplasmanda oynadıktan sonra 20 Aralık Çarşamba günü de kendi sahasında zirve mücadelesi veren Bucaspor’la oynayacak olan Zonguldak Kömürspor son maçını yine kendi sahasında Kırklarelispor’la oynadıktan sonra ilk yarı tamamlanacak.

Kalan 3 maçta alınacak olan puan ya da puanlar takımımızın kaderini belirleyecek. Yani bu performansla ve moral bozukluğuyla 3 maçında nasıl sonuçlar alacak inanın durum çok vahim gözüküyor.

GÖZLER 2. YARIDA ARA TRANSFERDE

İlk yarı bittikten sonra Ocak ayında takımların ara transfer yapma fırsatı var ancak ekonomik kriz sebebiyle nasıl transfer yapılacak hiç belli değil. Bu takımın en az 5-6 tane skora katkı yapabilecek nokta transferler yapması şart oldu. Yani işin özeti şudur her şey net ortada. Teknik direktör olmaya da gerek yok. Defansa, sağ ve sol bek, orta saha, kanat oyuncusu ve özellikle de golcü bir futbolcu alınmazsa Zonguldak Kömürspor’un ligde tutunması mucizelere bağlı olacaktır.

HAYDİ BU ATEŞİ SÖNDÜRMEYİN

SAYIN VALİMİZE ÇAĞRIMIZDIR

Tüm şehir el birliği ile ara transferde elini taşın altına koyması lazımdır. Sadece Demir şirketlere işi bırakmak asla çözüm olmaz olamaz da. Bu takım ne zorluklarla ve fedakarlıklarla amatör kümeden 2. Lige kadar Demir şirketlerin desteğiyle geldi. Futbol çok pahalı bir sektör, ekonomik gücü olamayan takımların çöktüğünü görmemek demek kör olmak demektir.

Gelin çok geç olmadan tren kaçmadan ve trenin peşinden koşmaktansa tren hareket etmeden önce şu ara transferde hep birlikte lazım olan futbolcuları almak için destek olun da şehit madenci takımını bu sene ligde tutalım. Seneye ne olacağına da hep birlikte karar verilir. Bu takım 3. Lige düşerse bu vurdumduymazlıkla inanın 3. Ligde de tutunamaz.

Başta Zonguldak Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu olmak üzere Milletvekillerimiz, iş insanları gerekli olan her kimse şehrimizin tek temsilcisi Zonguldak Kömürspor’a destek olalım. Kömürün ateşini söndürmeyelim. Şehrin en yetkili mülki amiri olan Sayın Valimizin sorumluluğunda bu duruma el atılırsa inanıyoruz ki gerekli olan adımlar atılacak ve sağıra yatanlar, destek çağrılarına kulak tıkayanlar hep birlikte omuz vererek 2. Yarıda alınacak olan kaliteli ara transferler en azından Kömürspor’un ligde kalmasını sağlayabiliriz. Haydi Sayın Valimiz şehrimizin ve sizin sorumluluğunuzdaki Zonguldak’ın küme düşmesine izin vermeyiniz. Kalın sağlıcakla…

Editör: İrem Karagöz