Zonguldakspor-Kırıkkale FK maçı, kadınlara ve çocuklara ücretsiz oldu! Zonguldakspor-Kırıkkale FK maçı, kadınlara ve çocuklara ücretsiz oldu!

Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşması sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"HAKEMİN ARADIĞI BİR POZİSYON OLDU!"
Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşmasının 48.dakikasında Ethem Ercan Pülgir'in kırmızı kart gördüğü poziyonu değerlendiren Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, "Maçın zorluğu hafta başında belli bir maçtı. Çok değerli bir rakibe karşı oynadık. Size hafta başında söylediğim gibi amacımız kazanmaktı. Erken de bir gol bulduk aslında ama 45+4’te beraberlik golünü bulup soyunma odasına girdiler. Rakibin ikinci yarıya daha motiveli başlamasına sebep oldu akabinde de görmüş olduğumuz bir kırmızı kart ki pozisyon kırmızı kart olmayan bir pozisyon. Hakemin biraz aradığı bir pozisyon oldu aslında. Biraz eksik kalmamız 10 kişi kalmamız ister istemez savunmayı daha güçlendirmeye yol açtı. Devamında oyuncularım müthiş bir mücadele gösterdiler. Oyuncularımı kutluyorum vermiş oldukları mücadeleden dolayı, karşı koydukları istekten dolayı. Sonuçta biz orada galibiyetle beraberliğe razıydık. Kazansaydık çok güzel olacaktı. 12 puana ulaşan ilk takım olacaktık."

"KIRIKKALE FK LİGİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİR TANESİ TARAFTARIN YOĞUN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR."
5 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Kırıkkale FK karşılaşmasıyla ilgili konuşan Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, "Bu haftada yine önemli bir maç daha var Kırıkkale FK ile oynayacağımız karşılaşma. Yine rakibimiz ligin en iyi takımlarından bir tanesi ama amacımız her zaman olduğu gibi iç sahada kazanmak olacak. Kazanmak için oynayacağız. Takımımız bu işin bilincinde oyuncularımız ne düşündüğümüzü ne istediğimizi biliyor. Aynı düşüncedeyiz. Aynı istekteyiz. Şehrin ne istediğini biliyoruz. Ama bunun için de muhteşem bir coşkuya ihtiyacımız var, iyi bir taraftar coşkusuna ihtiyacımız var, 12.adama ihtiyacımız çok fazla var. Taraftarın yoğun desteği bizim 3 puan almamızdaki kilit bölümlerden bir tanesi olacak."

"ZOR BİR DÖNEMECE GİRDİK 2 SAKAT 1 CEZALIMIZ VAR"
Mehmet Gürkan Öztürk ve Sefa Durmuş'un yaşadığı sakatlıklarla ilgili bilgi veren Zonguldakspor FK Teknik Direktörü Can Güven, “Zor bir dönemecin içerisindeyiz. Kupa maçı da işin içerisine giriyor arka arkaya 4 tane karşılaşma oynayacağız. Sakatlarımız var. Maç öncesinde Gürkan’ın sakatlığı oldu ısınmada. Bir önceki haftada da Sefa’nın sakatlığı var oyuncularım 2-3 hafta en az bizimle olamayacaklar. Ama tabi yeni oynayacak arkadaşlarımız da o değerde o kalitedeler aratmamak için her şeyi yapacaklar. Ethem’in de kırmızı kartı var o da en az 2 hafta görünüyor. Daha iyi bir hafta izletmek istiyoruz. Güzel bir futbol izletmek istiyoruz, coşkulu bir futbol izletmek istiyoruz. İnşallah iyi bir hafta geçireceğimizi düşünüyorum. 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü