Zonguldak Kömürspor’un şehir merkezinde yine kulübün kendisine ait bir iletişim ofisi olmasını isteyen Kırmızı-Lacivertli yönetim, uzun süredir sahl bandında bulunan dükkan üzerindeki çalışmalarını gizlilik içerisinde yürütüyordu.  

Bu dükkanın özelliği ise Belediye Meclisi kararınca sadece derneklere kiralanabiliyor olmasıydı. Kırmızı-Lacivertli yönetim, bu doğrultuda Zonguldakspor FK A.Ş İletişim Ofisi Derneği için en uygun yer olarak olarak burayı belirledi.

Yeri kiralayabilmek için Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile iletişime geçen Zonguldak Kömürspor yönetimi, sözlü olarak anlaşmaya varmıştı. Ancak, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in işleri dolayısıyla şehir dışına çıkması neticesinde bu anlaşmanın resmiyet kazanması biraz ileri bir tarihe ertelendi.

Kırmızı-Lacivertli, sahil bandında bulunan dükkan üzerinde anlaşma sağladıkları Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in kente dönüş yapmasını bekliyor.

Kdz.Ereğli Belediyespor’da ilk toplantı yapıldı! "Güzel anılar bırakmak istiyoruz." Kdz.Ereğli Belediyespor’da ilk toplantı yapıldı! "Güzel anılar bırakmak istiyoruz."

Kulüp yönetim, Erdem'in Zonguldak'a dönmesiyle birlikte tekrar bir araya gelerek sözlü anlaşmayı kağıda dökmeyi hedefliyor.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü