Kent lokantasının hemen yanında bulunan dükkan Zonguldak Belediyesi tarafından Zonguldakspor FK'ya İletişim Ofisi açılması için tahsis edilmişti. Mobilya tedariği ve çeşitli hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte açılış tarihi belli oldu.

Zonguldakspor FK Kulüp Başkanı Harun Demir, Zonguldakspor FK İletişim Ofisi’nin 4 Ekim Cuma günü saat 14:30'da futbolcular ve teknik heyetin de katılımı ile açılacağını açıkladı. Kırmızı-Lacivertli taraftarlar, Cuma gününden itibaren bu ofise gelerek kulübe üye olabilecek.

Gurbetçi Elmaslar, Zonguldakspor’un kongre üyesi oldu! Gurbetçi Elmaslar, Zonguldakspor’un kongre üyesi oldu!

ZONGULDAKSPOR NEDEN ÜYELİĞE AÇILIYOR?
Kırmızı-Lacivertli yönetim, ilk olarak Zonguldak Kömürspor ismini Zonguldakspor FK olarak değiştirdi ardından şehir merkezine Zonguldakspor İletişim Ofisi adında dernek kurdu ve A.Ş yönetimini ise tamamen bu derneğe aktardı.

Zonguldakspor FK İletişim Ofisiyle birlikte Kırmızı-Lacivertli ekibin sürdürülebilir bir yapı haline getirilmesi hedefleniyor. Bu dernek, kulübün hem maddi açıdan önemli bir gelir kaynağı olacak hemde tıpkı eski günlerdeki gibi taraftarların söz sahibi olabileceği bir kulüp ortamı oluşturularak şehirle olan bağlılık artırılacak.

KONGRE ÜYESİ OLMANIN AVCANTAJLARI NELER?
Zonguldakspor FK Yönetim Kurulu, kulüp üyeliyle ilgili detaylı çalışmalarını tamamladı. 

Belirlenen tutarı yatıran ve kulübe üye olan taraftarlar, olağanüstü genel kongrelerde oy kullanabilecek, başkan adayı olabilecek ve kulüp başkanını seçebilecek. Ayrıca, kulübe üye olan taraftarlar için tıpkı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'de olduğu gibi özel kongre üyesi kartları tasarlanacak olup kulüple ilgili önemli gelişmeler kendilerine birinci ağızdan SMS yoluyla bildirilecek.

NASIL KONGRE ÜYESİ OLURUM?
Nasıl Zonguldakspor FK kongre üyesi olunur?

Kırmızı-Lacivertli kulüp yönetimi, kongre üyeliği tutarını yıllık 10 bin TL olarak belirledi. Kulübe üye olmak isteyen taraftarlar, Cuma günü açılışı yapılacak olan Zonguldakspor FK İletişim Ofisine giderek gerekli işlemleri tamamlayıp kongre üyesi olabilecek.

Zonguldakspor FK Yönetim Kurulu, Cuma günü açılışı yapılacak olan İletişim Ofisine başlangıç olarak bin üye hedefi koydu.

Konuyla ilgili detaylı açıklamanın ise 4 Ekim Cuma günü yapılacak olan açılışta yapılacağı belirtildi. 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü