Zonguldak'ta trafik tıkandı sürücüler isyan etti! Zonguldak'ta trafik tıkandı sürücüler isyan etti!

Şarkının sözleri Hülya Şenkul'a aitken, müziği Suat Aydoğan tarafından bestelendi.

Klipteki Oyuncular ve Prodüksiyon

Klipte, oyuncu Sinem Eda Yıldıran ve Seya Prodüksiyon Kurucusu ve Contack Creator Serkan Dibekli yer aldı. Somuncu, şarkının aranjesine 2020 yılında başladıklarını, ancak pandemi dönemi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını ifade etti. Buna rağmen, klibi tamamlayarak projelerini taçlandırmayı başardıklarını belirtti.

Zonguldak Halkının Desteği

Yavuzhan Somuncu, Zonguldak halkının klip çekimlerine gösterdiği yoğun ilgi ve alakanın kendilerine büyük bir moral kaynağı olduğunu söyledi. Bu desteğin, daha güzel bir çalışma yapmalarına olanak sağladığını vurguladı.

Hülya Şenkul'un Anısına

Somuncu, şarkının söz yazarı Hülya Şenkul'un klip çekimlerini gerçekleştirmeyi çok istediğini ancak pandemi sebebiyle bunun mümkün olmadığını dile getirdi. Hülya Şenkul'un vefatı, Somuncu için büyük bir üzüntü kaynağı oldu ve bu durumun kendisini ömür boyu üzeceğini ifade etti.

Suat Aydoğan'a Teşekkür

Şarkının müziği, birçok ünlü sanatçının aranjörlüğünü yapmış ve özellikle Serdar Ortaç'ın yönetmenliğini üstlenmiş olan Suat Aydoğan'a ait. Yavuzhan Somuncu, Suat Aydoğan'a özel olarak teşekkür ederek, "Sizleri çok seviyor, şarkımızı sizlere emanet ediyorum" dedi.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ