Zonguldaklı oyuncu başarısı ve yetenekleriyle kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Avni Dilligil'in kızı Çiçek Dilligil ile evli olan doksanların sevilen şarkıcısı Bora Öztoprak "Bora Öztoprak" isimli Youtube kanalında ünlü isimleri ağırlayarak birlikte düet yapıyor.

Burak Sevinç Bora Öztoprak

"Evli ve Öfkeli" dizisi ile çıkış yapan sonrasında "Söz" isimli dizi ile gönüllere taht kuran Zonguldaklı oyuncunun yetenekleri görenleri büyülüyor.

Zonguldaklı oyuncu Burak Sevinç, Öztoprak'ın kanalına konuk oldu. Birlikte seslendirdikleri "Nasihat" isimli parça ile dikkat çekti. Zonguldaklı oyuncu Sevinç'in şarkı söylediği videoya yorum yağdı.

Bir bardak çay zamlandı! Bir bardak çay zamlandı!

Burak Sevinç (1)

"Burak Sevinç'in oyunculuğu ile beraber aynı şekilde müzisyenliği bir efsane."

"Burak Sevinç şaşırtıcı derece iyi. Defalarca dinledim. Hepte dinlerim."

"Oyuncular arasında su ana kadar duyduğum en iyi ses, açık ara farkla. Sen neymişsin be Burak Sevinç"

"Allah rızası için Spotifya yükleyin artık"

"Bu şarkı Burak Sevinç enerjisi ile bambaşka güzel olmuş... Sen neymişsin be Burak Sevinç... defalarca dinledim, daha önce hiç dinlemediğim kadar..."

Burak Sevinç (2)

"Burak Sevinç'in oyunculuğu bir başka güzel zaten sesini daha yeni duydum sesi de harika" "Burak Sevinç, Fethi (Avcı), Fikret sen kim olursan ol sevileceksin" şeklinde yorumlar yapılan video sosyal medya platformlarında binlerce kişeye ulaştı.

Burak Sevinç1

Sevinç'in Öztoprak ile yaptığı düet parça yüz binler tarafından dinlendi. Youtube kanalında 400 binden fazla izlenen video Instagram 200 binden fazla beğeni aldı. Binlerce paylaşım alan videoya övgüler yağdı.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Aybüke Ünal