Zonguldaklı eski futbolcu ve Galatasaray efsanesi Ergün Penbe, Nesine 2.Lig Kırmızı Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu ile anlaşma sağladı.

Nesine 2.Lig Kırmızı Grup'ta çıktığı 4 maçta 4 mağlubiyet alarak sezona Okan Kapan önderliğinde kötü bir başlangıç yapan Mersin temsilcisi, 4.haftanın ardından 0 puan -6 averajla düşme potasında kendisine yer buldu. Kötü sonuçların ardından Kapan'ın istifasıyla birlikte takımın başına geçici antrenör olarak Öner Arıca getirilmişti. Kırmızı-Lacivertliler, Öner Arıca önderliğinde kigin 5.haftasında çıktığı Ankara Demirspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak ilk puanıyla tanışmış oldu.

Zonguldakspor-Kırıkkale FK maçı, kadınlara ve çocuklara ücretsiz oldu! Zonguldakspor-Kırıkkale FK maçı, kadınlara ve çocuklara ücretsiz oldu!

Bu süreçte Ergün Penbe ile görüşme gerçekleştiren Yeni Mersin İdman Yurdu FK yetkililerinin Zonguldaklı teknik direktör ile her konuda anlaştığı ve Penbe'nin de en kısa süre içerisinde Mersin'e giderek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü