Cihan, Netanyahu’yu bebekler ve sivilleri katletmekle suçlarken, bu eylemleri Biden’ın desteğiyle gerçekleştirdiğini vurguladı.

Zonguldaklı Çizer Şerif Cihan ,İsrail Ve Abd'nin Filistin'e Saldırısını Çizdi! Netenyahu Şeytan, Biden Destekçi Oldu! Zonguldak Haberleri (1)

Netanyahu Şeytan Olarak Tasvir Edildi!

Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri

Cihan’ın çizimlerinde Netanyahu, bebek ve emzikle birlikte şeytan olarak tasvir edildi. Çizimde, Netanyahu’nun şiddet eylemlerine devam ettiği ve Biden’ın bu duruma göz yumduğu mesajı verildi. Abd Başkanı Biden'ın İsrail Başbakanı Netenyahu'ya sivil Filistinlilere saldırmasında askeri destek verdiği de vurgulandı.

Zonguldaklı Çizer Şerif Cihan ,İsrail Ve Abd'nin Filistin'e Saldırısını Çizdi! Netenyahu Şeytan, Biden Destekçi Oldu! Zonguldak Haberleri (3)

Biden’ın Netenyahu'ya Destekleyici Rolü Vurgulandı

ABD Başkanı Biden, Netanyahu’ya destek gösterdiği ve dünyanın gözlerini bu trajediye kapattığı şekilde betimlendi. Netenyahu, kopmuş bir bebek ayağı ve ölü bir bebek bedeni ile tasvir edildi. Netenyahu'nun yeni Hitler olduğuna ve soykırım yaptığına da dikkat çekildi. Çizim, sosyal medyada geniş yankı uyandırarak tartışmalara neden oldu.

Zonguldaklı Çizer Şerif Cihan ,İsrail Ve Abd'nin Filistin'e Saldırısını Çizdi! Netenyahu Şeytan, Biden Destekçi Oldu! Zonguldak Haberleri (2)

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Aybüke Ünal Öztekneci