Okul yolu yapımının tamamlanmaması ve çeşitli eksiklerin giderilmemesi nedeniyle öğrenciler ve veliler zor durumda kaldı. Kilimli Belediyesi'nin okulun yolunu yapmadığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eksiklikleri gidermediği iddiaları, bölgede büyük tepki topladı.

Velilerden Milli Eğitim ve Belediye Başkanı Kamil Altun'a Tepki

İmza Gazetesi'nin "Zonguldak'ta büyük kriz! Kamil Altun ve Recep Alkuş'a tepki! 'Nerede ilçe Milli Eğitim, nerede belediye?'" başlıklı haberinin ardından, Milli Eğitim Müdürlüğü, velilerin sesine kulak verdi. Veliler, özellikle Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'a tepkilerini dile getirerek, “Kilimli Başkanı Kamil Altun’un eğitime ne kadar duyarsız olduğunu gördük” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdahale Etti, Okul Açılıyor

Cahit Terzi’nin mutlu günü! Cahit Terzi’nin mutlu günü!

"Zonguldak'ta büyük kriz! Kamil Altun ve Recep Alkuş'a tepki! "Nerede ilçe Milli Eğitim, nerede belediye?"" isimli haberimizde belirtilen sorunlar üzerine harekete geçen Milli Eğitim Müdürlüğü, eksiklerin giderileceği ve okulun pazartesi günü kesin olarak açılacağı yönünde açıklama yaptı. Vatandaşlar ise, "Teşekkürler, çok öğrencinin duasını aldınız. Yaptığınız haber sayesinde, okul kesin pazartesi açılıyor" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kilimli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklaması:

Zonguldak'ın Ilçesinde Kriz Büyüyor! Başkan Kamil Altun'un Duyarsızlığına Tepki!Zonguldak Haber

Belediyeye Eleştiri, Milli Eğitime Teşekkür

Kilimli İsmet İnönü İlkokulu çevresindeki yol sorununa belediyenin kayıtsız kaldığını belirten veliler, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederken, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'a olan tepkilerini sürdürdü. Veliler, "Belediye yolla alakalı bir girişimde bulunmadı," diyerek belediyeyi duyarsızlıkla suçladı.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İmza Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı