Sizce Zonguldak'ın En Başarılı Belediye Başkanı Kim? | Zonguldak haber Sizce Zonguldak'ın En Başarılı Belediye Başkanı Kim? | Zonguldak haber

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede büyük bir operasyona imza attı. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kalaycıoğlu Köyü'nde adli makamlardan alınan izin ile birlikte jandarma ekipleri ve jandarma köpeği ile yapılan operasyonda bir tarlaya ekilmiş olarak bulunan 2000 adet kenevir bitkisine el konuldu. Ayrıca operasyonda 6 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, tabanca ve av tüfeklerine ait mermi ile fişekler, hassas terazi, kurutulmuş halde kenevir bitkisi kemevir tohumu, skunk ile uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.   

Düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye oradan da adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.  

Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheliden 2 kişi tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan 2 kişi Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.   

66E9D2E58887E

Kaynak: HABER MERKEZİ