Ahmet Can Kumbas ve Zeki Kaçar, bu yaz sezonunda toplamda 8 kişinin hayatını kurtardılar.

Cankurtaranlıkta Başarı Hikayesi...

Balıkçılıkla da uğraşan Kumbas ve Kaçar, 2024 yılının yaz sezonunda Filyos sahilinde birçok boğulma vakasına müdahale etti. Haziran ayından itibaren başlayan görevlerinde, bazen bot üzerinde, bazen de dürbünle sahili gözleyerek dikkatli bir şekilde çalıştılar. Bu yoğun çabaları sayesinde 8 kişinin hayatını kurtardılar.

Zonguldak'ın Cankurtaranlarının Kahramanlığı...zonguldak Haberleri (2)

“Hayat Kurtarmak Bizim İşimiz”

Cankurtaran Ahmet Can Kumbas, “Hayat ve yaşamak bizim için çok önemli. Sevdiklerimizle uzun ömür yaşamak istiyorsak, başkalarının hayatlarını korumak da bizim görevimiz. Haziran ayından bu yana Filyos'ta görev yapıyoruz ve bu süreçte 8 kişinin hayatını kurtardık. Şu ana kadar olumsuz bir durum yaşamadık. Bu yıl, ‘ölmek yok’ dedik ve 8 kişiyi yaşattık” ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ın Cankurtaranlarının Kahramanlığı...zonguldak Haberleri (1)

Diğer cankurtaran Zeki Kaçar, “Yaz sezonu boyunca kardeşim ve arkadaşım Ahmet Can ile birlikte Filyos sahilinde görev yaptık. Bu süreçte 8 kişinin hayatını kurtardık ve herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Herkesin sağlıklı ve güvenli bir şekilde yaşamasını tabii ki biz de istiyoruz” dedi.

Zonguldak'ın Cankurtaranlarının Kahramanlığı...zonguldak Haberleri (3)

"Namus" meslesi demişlerdi, sözlerinde durdular... Hattat'dan 722 milyon dolarlık dev yatırım! "Namus" meslesi demişlerdi, sözlerinde durdular... Hattat'dan 722 milyon dolarlık dev yatırım!

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ