Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Bugün gerçekleştirilen Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı konularından bir tanesi de Bursaspor oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Bursaspor'a kalıcı gelir kazandırmak ile ilgili görüşülen projeye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Meclis Grubu ve Grup Başkanvekili Oktay Yılmaz, MHP Meclis Grubu ve Grup Başkanvekili İsmail Şenol destek verdi.

Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursaspor'a kalıcı gelir kapısı olması adına benzinlik istasyonu tahsis edileceği söyleniyor.

Trabzonspor'a kötü haber! Edin Vişça'nın cezası belli oldu! Trabzonspor'a kötü haber! Edin Vişça'nın cezası belli oldu!

ZONGULDAK'A TASARRUF, BURSASPOR'A BENZİNLİK!
Zonguldak'ta belediye çatısı altında faaliyet gösteren Alaplı Belediyespor, Kdz.Ereğli Belediyespor ve Kilimli Belediyespor ise kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında kapanma aşamasına geldi.

TFF 3.Lig'de mücadele eden kentin tek profesyonel futbol takımı Zonguldak Kömürspor ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden kentin tek profesyonel kadın basketbol takımı Zonguldak Spor Basket 67 ise Zonguldak Belediyesi tarafından beklenen desteği alamıyor.

Eğer Kdz.Ereğli Belediyespor, Alaplı Belediyespor ve Kilimli Belediyespor, son tarihlere kadar beklenen maddi desteği bulamazsa kapanma riski taşıyor.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü