Aw289380 04 (1)Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Çaycuma ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, ilçeyi yakından ilgilendiren projeleri inceledi. Vali Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya'dan ilçede yürütülen altyapı, eğitim, sağlık ve kamu hizmetlerine yönelik projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

A W289380 03

Çaycuma'da Uluslararası Standartlarda Tenis Kortları İnşa Ediliyor

Ziyaret sırasında, 15 Ağustos 2024'te yapımına başlanan dört adet tenis kortunun inşaatı da gündeme alındı. Uluslararası standartlara uygun olarak inşa edilen kortlar, balonla kaplanarak içinde soyunma odaları, hakem ve antrenör odaları ile sosyal tesisler barındıracak. Tamamlandığında, bu tesisin ulusal ve uluslararası tenis turnuvalarına ev sahipliği yapması planlanıyor.

A W289380 02

Ziyarette Önemli İsimler de Yer Aldı

Palamut yeniden yükselişe geçti! Bakın ne kadar Palamut yeniden yükselişe geçti! Bakın ne kadar

Vali Hacıbektaşoğlu’na bu incelemeleri sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Gençlik Spor Müdürü Hakan Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Ali Başören ve Adnan Tıska, İlçe Gençlik Spor Müdürü Şendoğan Kaya ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Alagöz eşlik etti.

A W289380 01

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA