Zonguldak Valiliği ile Eren Enerji arasında Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde eğitime büyük katkılar sağlayacak olan üç önemli proje için protokol imzalandı. 

Çatalağzı İlkokulu, Eren Enerji Spor Lisesi, Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası yapımları için protokol imzalandı. 

Zonguldak Valiliğinde yapılan imza törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya, Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğer katıldı. 

İŞKUR duyurdu! Zonguldak'ın ilçelerinde 810 işçi alınacak! İŞKUR duyurdu! Zonguldak'ın ilçelerinde 810 işçi alınacak!

Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 
“Kilimli ilçemizde eğitime büyük katkılar sağlayacak üç önemli proje için harekete geçildi. Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ile Valiliğimiz arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçemize değer katacak üç önemli eğitim yatırımı hayata geçiriliyor: Çatalağzı İlkokulu Yapımı Eren Enerji Spor Lisesi Güçlendirme Çalışmaları Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası Yapımı Protokol imza törenine Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya, Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğer katıldı. Valimiz Hacıbektaşoğlu, Zonguldak adına bu anlamlı katkıları için Eren Enerji’ye teşekkürlerini iletti. Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğer ise, Zonguldak'ta sosyal projelerde yer almaktan gurur duyduklarını ve bu tür çalışmalara katkı sağlamanın kendilerini motive ettiğini belirtti. Eğitim alanında atılan bu güçlü adımlar, geleceğimize yapılan en değerli yatırımlardır.” 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü