Başkan, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalara değinerek, katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Zonguldak Türk Kızılay İlk Kadın Kolları Başkanlığı Toplandı...

Başkanın Açıklamaları:

Kapış kapış gidiyor! Kapış kapış gidiyor!

Başkan, kadınlar adına hayırlı çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti. Uzun yıllar siyasette görev aldığını ifade eden başkan, Türk Kızılay ailesinin bir ferdi olarak bölgelerine hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan, Türk Kızılay İl Başkanı Kürşat Yağız ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, Zonguldaklı kadınları Kızılay çatısı altında bir araya gelmeye davet etti.

Başkan, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"Kısa bir süre sonra her ayın 15'i ile 30'u arasında yapacak olduğumuz ilk toplantımızı bugün gerçekleştirdik. Katılım sağlayan yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlikte insanlarımız adına hayırlı çalışmalar yapacağımıza inanıyor, kadınlarımıza güveniyorum."

Gönül Bağımızı Güçlendirelim!

Başkan, Türk Kızılay'ın şefkat elini uzatmaya, arkadaşları ile dayanışma içerisinde çalışarak faydalı olmaya gayret edeceklerini belirtti. "Rabbim tüm teşkilatlarımız ile birlikte anlamlı çalışmalar yapmayı nasip etsin. Zonguldaklı kadınlarımızı da Türk Kızılay'ın çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte gönül bağımızı güçlendirelim." dedi.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Haber Merkezi