MHP’den Merih Demiral açıklaması! MHP’den Merih Demiral açıklaması!

Kulübün Maddi Zorlukları

Zonguldak Spor Basket 67 Spor Kulübü, 2 yıl üst üste şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldi ancak maddi sıkıntılarla karşı karşıya. Kulüp Başkanı Tan ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 40-50 milyon lira tutarında bir mali kaynak bulamazlarsa Süper Lig'e katılamayacaklarını açıkladılar.

Sosyal Medyada Ünlü Yönetmenin Tepkisi

Ünlü yönetmen Kıvanç Baruönü, bu duruma sosyal medya üzerinden sitem etti. Baruönü'nün yaptığı açıklamada, "İki sene üst üste emeğinle iki şampiyonluk yakalayıp Süper Lig'e kadar yüksel, sonrasında ise yalnızlık, yine yalnızlık. Bu kentin kaderini değiştirmek için verdikleri iki senelik olağanüstü emeğin, çabanın sonunda süper ligde destek bulamayan bir takım var" ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Spor Basket 67 Spor Kulübü ve Kentin Geleceği

Zonguldak Spor Basket 67 Spor Kulübü'nün yaşadığı maddi sıkıntılar, sadece bir spor kulübünün değil, aynı zamanda kentin geleceğinin de bir parçası olarak görülüyor. Kulübün desteklenmemesi, Zonguldak'ın spor ve sosyal hayatına olumsuz etkiler yapabilirken, aynı zamanda gençlerin spor yapma ve geleceklerini şekillendirme fırsatlarını da azaltabilir.

Kıvanç Baruönü'nün Çağrısı

Baruönü, sadece bir tepki göstermekle kalmadı, aynı zamanda kentin ve kulübün geleceği için bir çağrıda bulundu. Destek bulamayan takımların, emek ve çabanın boşa gitmemesi için toplumun bir araya gelip çözüm bulması gerektiğini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 06 13 At 11.43.33

Muhabir: Emre Can Bayram