ÇGHB 2'nin sevilen oyuncusu Zonguldaklı oyuncu Ayşegül Yılmaz bir zamanlar Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşmuş ve yeteneğini sergilemiştir. Zonguldak'ın birçok lisesinin bir arada bulunduğu Fener'de Kız Meslek Lisesi'nde okuyan Yılmaz şimdilerde adını milyonlara duyurdu.

Ayşegül Yılmaz Zonguldak4

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin sevilen oyuncularından Ayşegül Yılmaz, izleyicilerin merak konusu haline geldi. İşte Ayşegül Yılmaz'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Ayşegül Yılmaz, Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Gazeteci Ahmet Kurt'un acı günü! Gazeteci Ahmet Kurt'un acı günü!

Ayşegül Yılmaz, 13 Aralık 1994 tarihinde Zonguldak'ta dünyaya gelmiştir. Yılmaz eğitim hayatına Zonguldak'ta başlamıştır. Kız Meslek Lisesi'nde Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık bölümünden mezun olan Yılmaz, daha sonra Kastamonu Üniversitesi'nde Grafik Tasarım okumuş ve ardından Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır.

Ayşegül Yılmaz Zonguldak5

Zonguldaklı Oyuncu Ayşegül Yılmaz'ın Kariyeri

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'nde çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Ayşegül Yılmaz, ilk profesyonel deneyimini Deliha filmiyle yaşamıştır. Ardından Organize İşler Sazan Sarmalı gibi önemli yapımlarda da rol almıştır. Ancak geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine katılarak popülerliğini artırmıştır.

Ayşegül Yılmaz Zonguldak2

Ayşegül Yılmaz, başarılı performansı ve sempatik tavırlarıyla izleyicilerin sevgisini kazanmış ve televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Zonguldak'ın yetenekli oyuncuları Türk televizyon sektörü ve sinemalarda yer almaya devam ediyor. 

Ayşegül Yılmaz Zonguldak6

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Aybüke Ünal