Harun Demir ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni sezon öncesinde kulübe tesis kazandırmak adına Bakacakkadı'da bulunan bir arazi üzerinde çalışmalar yürütüyordu. Kırmızı-Lacivertli ekipte arsa tahsisi konusunda çalışmalar tamamlandı ve imzalar atıldı.

Bugün Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde İl Müdürü Hakan Yüksel ile bir araya gelen Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Bakacakkadı'da bulunan 2780 metre karelik arsayı Kırmızı-Lacivertli ekibe tahsis eden imzayı attı. Böylece Harun Demir Başkanlığında yeni bir oluşum olmaya hazırlanan Zonguldak Kömürspor'un tarihinde ilk kez kendisine ait bir tesisi olmuş oldu.

Zonguldak Kömürspor, Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarına başladı! Zonguldak Kömürspor, Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarına başladı!

Öte yandan, Zonguldak'ta 1948 yılından bu yana Zonguldakspor dahil hiçbir takımın kendisine ait bir tesisi olmamıştı. Kırmızı-Lacivertli ekip yeni sezonda bir ilke imza atmış oldu.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, şu ifadelere yer verdi;
"Zonguldak'ta profosyonel futbol takımı kuruluşu 1948 yıllarına dayanmakta olup o tarihten bu yana Zonguldakspor’a ait bir tesis yeri olmamıştır Harun Demir yönetimindeki yeni oluşum sayesinde gençlik spor il müdürümüz Hakan Yüksel in katkılarıyla yıllar sonra tesis için Bakacakkadı mevkiinde 2780 metrekare alanın tahsisi yapılmıştır bu atılan imzalar  Zonguldak spor için tarihi önem taşımaktadır bu projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese kulübümüz şehrimiz adına teşekkür ediyoruz kulubümüze hayır olsun"

Whatsapp Image 2024 08 29 At 17.22.33

Muhabir: Emre Sezer Sürücü