Türkiye Futbol Federasyonu, bölgemizin takımlarından GMG Kastamonuspor'un bulunduğu TFF 2.Lig ve temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un ve yine bölgemiz takımlarından Karabük İdman Yurdu ile Düzcespor'un mücadele ettiği TFF 3.Lig’in isim sponsorunun Nesine olduğunu açıkladı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir'den, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nu doldurma çağrısı! Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir'den, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nu doldurma çağrısı!

Türkiye Futbol Federasyonu ile D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. ile "Nesine" markası arasında Trendyol Süper Lig'in resmi sponsorluğu konusunda anlaşmaya varıldı.  Böylece Türkiye'nin şans oyunları sektöründe faaliyet gösteren Nesine, devam eden 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Ligi, TFF 2.Lig, TFF 3.Ligi'nin yeni resmi isim sponsoru oldu.  

TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Nesine, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in isim sponsorluğunu da üstlenerek Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak. 2. Lig ve 3. Lig'deki grup müsabakaları da bu haftadan itibaren "Nesine 2. Lig" ve "Nesine 3. Lig" adı altında ve logolarıyla oynanacak. Konuyla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısında paylaşılacaktır."

7D9999B8Ada2417B8Eacbcaa5E442C2B T0A6D6E7A1F0E463583E9Ec49E3Fc2691 T

Muhabir: Emre Sezer Sürücü