TFF 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Dk 45.Kırmızı-Lacivertliler, 45.dakikada ceza sahası içerisine gelen ortaya Melih Mert Kaya, sol ayağıyla şık vuruşuyla 1-0 öne geçti ve soyunma odasına üstünlükle gitti.  

Dk 88. Fenerbahçe altyapısında yetişen ve takıma yeni katılan Fatih Yiğit Şanlıtürk, Tepeckspor’a karşı sonradan oyuna girerek 88.dakikada farkı 2’ye çıkarttı. 

Teknik Direktör Can Güven ve öğrencileri, bu sonuçla birlikte Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu’nda Bartınspor’u mağlup ettikleri karşılaşmanın yanı sıra ligdeki ilk iki maçından da galibiyetle ayrılmayı başararak sezona 3’de 3 ile başladı. 

MAÇIN GOLLERİ

İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kenetlendi! İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kenetlendi!

HAFTAYI İKİNCİ SIRADA KAPATTI!
Tepecikspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılan Zonguldak Kömürspor, Kahramanmaraş İstiklalspor'a karşı averajda üstünlük sağlayarak haftayı 2.sırada tamamladı.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü