TFF 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden ve sezona 1 lig, 1 kupa olmak üzere iç sahada aldığı 2 galibiyetle moralli başlayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bugün saat 16:30’da Şenol Güneş Stadyumu’nda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. 

ELMAS SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR!
2024-2025 sezonuna Kırıkkale FK deplasmanında çıkan Büyükçekmece Tepecikspor, ilk maçından 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı ve bu sonuçla birlikte averajla 12.sırada bulunuyor. 

Tribünler dolacak mı? Tribünler dolacak mı?

Sezonun ilk deplasmanına çıkacak olan Kırmızı-Lacivertliler ise Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda ağırladığı Erciyes 38 FK karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip gelerek iyi bir başlangıç yapmış ardından Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu’nda Bartınspor’u geçerek moralini ve motivasyonunu artırmıştı. Elmas, 2 averajla ligde 7.sırada bulunuyor. 

SEKİZ GÜNDE ÜÇ MAÇ!
Erciyes 38 FK maçının üzerinden bu yana sekiz gün geçti. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven ve öğrencileri, kupayla birlikte bu sekiz günlük süreç içerisinde Tepecikspor müsabakasıyla birlikte üçüncü maçına çıkmış olacak. 

İstanbul ekibi, kupaya 2.Tur’da dahil olacağı için hafta arasında herhangi bir maç oynamadı. 

KALEMİZDE GOL GÖRMEDİK 
Zonguldak Kömürspor, sezonun ilk iki maçında da kalesinde gol görmedi.  

Teknik Direktör Can Güven önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapan Kırmızı-Lacivertliler, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynadığı her iki maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.  

Muhabir: Emre Sezer Sürücü