Ziraat Türkiye Kupası 1.Turu’nda Zonguldak Kömürspor ila Bartınspor bugün saat 14:30’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Zonguldak Kömürspor, ilk yarının 33.dakikasında Mehmet Alaeddinoğlu’nun uzaklardan vurduğu şutla 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının 78.dakikasında Sefa Durmuş’un ceza sahası içerisine çevirdiği topta Mehmet Gürkan Öztürk sahne aldı ve skor 2-0’a geldi. Maçın geri kalanında gol sesi çıkmadı.

Bu skorla birlikte Zonguldak Kömürspor, 90 dakika sonucunda Bartınspor’u 2-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tura yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk 33. Mehmet Alaeddinoğlu’nun uzaklardan çektiği şutla Zonguldak Kömürspor 1-0 öne geçti. Yaklaşık 20 metreden temiz bir vuruş yapan Alaeddinoğlu, topu 90’a gönderdi.

Dk.39 Emin Akyıldız, ceza sahasından sol alt köşeye sert ve düzgün bir şut çekti ancak köşeye giden topu kaleci Umut Kaya adeta uzadı ve topu kornere çelmeyi başardı.

Dk.64 Bartınspor, sol kanattan geliştirdiği hücumda ceza sahası dışından sol üst köşeye bir şut denemesi geldi ancak kaleci Umut Kaya topu rahatlıkla kontrol etti.

Dk.72 Bartınspor’un orta sahada kaptırdığı topta Zonguldak Kömürspor hızlı hücum çıktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Arda Akgül, yakın mesafeden topu ağlara göndermeyi başarsa da ofsayt bayrağı kalktı.

Dk 74. Bartınspor, Emin Akyıldız ile sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içerisine orta yapan Akyıldız’ın vuruşu karambolde düştü ve az farkla dışarı gitti.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir'den, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nu doldurma çağrısı! Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir'den, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nu doldurma çağrısı!

Dk 78. Sefa Durmuş’un sağ kanattan ceza sahası içerisine çevirdiği yerden ortaya dokunan Mehmet Gürkan Öztürk, şık bir vuruşla topu sol alt köşeye gönderdi ve Bartınspor karşısında farkı 2’ye çıkarttı.

Dk.90 Bartınspor’un kazandığı penaltı da topun başına geçen Tezcan Gökmen, penaltı vuruşunu soldan dışarı vurdu. 

Whatsapp Image 2024 09 11 At 16.36.17

Muhabir: Emre Sezer Sürücü