Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Nesine 3.Lig 4.Grup’un 3.haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda Ağrı 1970 Spor’u ağırladı.

Saat 16:00’da hakem Serkan Eryılmaz’ın ilk düdüğüyle başlayan mücadele Zonguldak Kömürspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Kırmızı-Lacivertlilerin gollerini Mehmet Gürkan Öztürk ve Arda Akgül kaydetti.

Teknik Direktör Can Güven ve öğrencileri, Ağrı 1970 Spor karşısında kazanarak Nesine 3.Lig 4.Grup’ta puanını 9’a yükseltti ve ligdeki galibiyet serisini 3, totalde ise 4 maça çıkarttı.

Öte yandan, kent uzun zaman sonra Zonguldak Kömürspor’un bir maçına ilgi gösterdi. Yaklaşık 5 bin taraftar karşılaşmayı takip etti.

ÖNEMLİ DAKİKALAR
11.dakikada Zonguldak Kömürspor sol kanatta Mümin Uyar ile ikili oyun oynayan Kadir Yazıcı’nın ortasında Sefa Durmuş topu ceza sahasına indirdi ve Mehmet Gürkan Öztürk sağ ayağıyla yaptığı tek vuruşta meşin yuvarlağı sağ alt köşeye gönderdi.

36.dakikada Zonguldak Kömürspor, sağ kanattan geliştirdiği hücumda ceza sahası yayında topla buluşan Arda Akgül, muhteşem bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Zonguldak Kömürspor'a bir saha reklamı daha! Zonguldak Kömürspor'a bir saha reklamı daha!

65.dakikada sağ kanattan gelişem hücumda kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Alaeddinoğlu, topu kaleciye nişanladı.

75.dakikada Zonguldak Kömürspor’un yine sağ kanattan geliştirdiği hücumda ceza sahası içerisine giren Mehmet Alaeddinoğlu, dar açıdan çektiği şutu kaleci kurtardı.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü