Zonguldak’ta halkın bütçesine uygun ve lezzetli yemekler sunan Kent Lokantası, açılışının üçüncü gününde de yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Uygun fiyatlı menüsüyle dikkat çeken lokanta, şehrin dört bir yanından gelen vatandaşların tercihi haline geldi.

Günün Menüsü Açıklandı: Lezzet ve Kalite Bir Arada

Kent Lokantasının üçüncü gün menüsü de belli oldu. Bugün, lokantada mercimek çorbası, erişte, musakka ve tatlı olarak şeftali sunulacak. Her gün farklı ve lezzetli yemeklerle hizmet veren Kent Lokantası, 50 lira karşılığında 3 çeşit yemek sunarak vatandaşların damak tadına hitap ediyor.

Uygun Fiyatlar ve Geniş Menü Seçenekleri

Zonguldak Kent Lokantası, özellikle uygun fiyatları ve doyurucu menüleri ile dar gelirli vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Bugünkü menüde sunulacak olan mercimek çorbası, erişte ve musakka, hem besleyici hem de lezzetli seçenekler sunarken, şeftali tatlısı da yemek sonrası tatlı ihtiyacını karşılayacak. Bu yemekleri 50 lira gibi makul bir fiyata sunan lokanta, şehrin ekonomik yemek adreslerinden biri haline geldi.

Zonguldak’ta Üzülmez Dere Seviyesinde Artış: Vatandaşlar Panik İçinde Zonguldak’ta Üzülmez Dere Seviyesinde Artış: Vatandaşlar Panik İçinde

Çalışma Saatleri ve Hizmet Detayları

Kent Lokantası, bugün saat 13:30’da kapılarını açacak ve 17:30’a kadar vatandaşlara hizmet verecek. Öğle ve akşam yemeklerinde yoğun ilgi gören lokanta, özellikle sabit fiyat politikası ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor. Lokantaya gelen vatandaşlar, günün menüsünü sosyal medya ve belediye duyurularından takip ederek yemek saatlerinde lokantaya akın ediyor.

Whatsapp Image 2024 09 18 At 12.56.21

Muhabir: Emre Can BAYRAM