Yüksek faturalara rağmen doğru dürüst hizmet alamadıklarını belirten aboneler, yetkililerden yardım bekliyor. Vatandaşlar, sorunun çözümü için il yetkililerine ve ilgili kurumlara sesleniyor.

Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi

İl yetkilileri, bu telefon şirketlerini kime ve nereye şikayet edeceğimizi merak ediyor. Merkeze bağlı Zonguldak karayolu Karaman Beldesi ve Çayköy çıkışına kadar Vodafone telefon hatları asfalt güzergahında doğru dürüst çekmiyor. Ancak yükseklere çıkarsan telefon hatları çekiyor diyen telefon aboneleri şunları söylüyor: "Biz her ay, ister konuş, ister konuşma, en az 400 küsur telefon ücreti ödüyoruz. Telefon hatlarımız doğru dürüst çekmiyor. Daha önce bu mağduriyetimizi imza gazetesine haber yaptırdık, belki sorunlarımıza çare bulunur diye ama bizi duyan olmadı."

Çayköylü vatandaşlar daha sonra şunları söylediler: "Bu şirketlerin telefon hatları normal çekmesi için bir yatırımları yok, uğraştıkları da yok. Nasıl olsa her ay telefon faturaları, konuşsan da ödeniyor, konuşmasan da ödeniyor. Biz de diyoruz ki, bu şirketler bizden avantamı alıyor diye düşünmeye başladık çünkü haberlerde duyuyoruz; seçimlerde seçilemeyen milletvekilleri, belediye başkanları bu şirketlerin yönetim kurulu üyesi olarak görevlendiriliyormuş. Demek ki hiç yatırım yapmadan, masraf yapmadan konuş veya konuşma her ay en az 400 küsur faturayı ödüyoruz."

Telefon aboneleri Karaman Beldesi ve Çayköy asfalt civarında Vodafone telefon hatlarımızın çekebilir hale getirilmesini istiyoruz diyerek il yetkililerinden bu konuda yardım istediklerini söylediler.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Aybüke Ünal Öztekneci