Yarışma, "İnsan ve Yaşam", "Tarihi Mekanlar ve Mimari Eserler" ile "Tabiat ve Doğal Hayat" kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Başvurular 1 Ekim'de Başlıyor

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar, 1 Ekim 2024 - 7 Kasım 2024 tarihleri arasında e-devlet üzerinden çevrimiçi başvuru yapabilecekler. Yarışma, Seçici Kurul üyelerinin birinci ve ikinci derece yakınları dışında, son başvuru tarihi olan 7 Kasım 2024 itibarıyla 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına açık olacak.

Zonguldak İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'nden Ödüllü Yarışma!Zonguldak Haberleri-1

Her Fotoğrafçı 18.000 TL ve Başarı Belgesi ile Ödüllendirilecek

Yarışma sonucunda her bir kategoride 3 adet başarı ödülü ve 10 adet sergilemeye değer fotoğraf seçilecek. Başarı ödülüne layık görülen her fotoğrafçı 18.000 TL ve başarı belgesi ile ödüllendirilecek. Sergileme için seçilen her fotoğrafçı ise 3.000 TL ve katılım belgesi kazanacak. Yarışma sonuçları Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi internet sitelerinden duyurulacak.

Yarışma Şartnamesine Ulaşım İçin Linke Tıklayınız

Yarışma ile ilgili başvuru ve şartname detaylarına, https://gorselsanat.ktb.gov.tr/ adresinden ulaşılabilecek. Yarışmanın sonuçları, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi internet siteleri üzerinden duyurulacak ve bunun dışında herhangi bir tebligat yapılmayacak.

Tekneler limana kaçıyor! Tekneler limana kaçıyor!

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal