Gerçekleşen ziyaret, dostane bir atmosferde geçerken, Rektör Özölçer, Ertürk'e sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Huzurevi Sakini Rektörle Buluştu

Zonguldak Huzurevi sakinlerinden Mesut Ertürk, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i makamında ziyaret etti. Ziyaret, iki farklı yaşam alanından gelen insanların bir araya gelerek samimi bir diyalog kurmasını sağladı.

"Namus" meslesi demişlerdi, sözlerinde durdular... Hattat'dan 722 milyon dolarlık dev yatırım! "Namus" meslesi demişlerdi, sözlerinde durdular... Hattat'dan 722 milyon dolarlık dev yatırım!

Rektör Özölçer'den Memnuniyet

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret sırasında, Rektör İsmail Hakkı Özölçer, Mesut Ertürk ile bir süre sohbet etti. Ziyaretin anlamına vurgu yapan Rektör Özölçer, Ertürk'ün nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, yaşlı bireylerin toplumla entegrasyonunu ve desteklenmelerini önemli bulduklarını ifade etti.

Rektör Özölçer, Ertürk'e sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temennisinde bulunarak, yaşlı bireylerin toplum içindeki yerinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu tür ziyaretlerin, farklı yaş grupları arasında anlayış ve dayanışma kültürünü artırdığını belirten Özölçer, yaşlı bireylerin toplumun birer değerleri olduğunu sözlerine ekledi.

Mesut Ertürk, ziyaretin sonunda duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Özölçer'e teşekkür etti.

Ersin Turan

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal