ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı'nda uçak arızasına cevap... Yolcular saatlerce mahsur kaldı mı? Recep Kahya açıkladı...

Zonguldak Havalimanı'nda Türk Hava Yolları'nın (THY) Zonguldak-İstanbul seferini yapacak olan uçağın arızalanması sonucu yolcuların havalimanında mahsur kaldığı iddia edildi.

Abone Ol

Zonguldak Havalimanı'nda Türk Hava Yolları'nın (THY) Zonguldak-İstanbul seferini yapacak olan uçağın arızalanması sonucu yolcuların havalimanında mahsur kaldığı olay, ZONHAV Yönetim Kurulu Başkanvekili Recep Kahya tarafından açıklığa kavuşturuldu.

Sabah saatlerinde İstanbul'dan hareket ederek Zonguldak'a iniş yapan TK 2732 sefer sayılı yolcu uçağı, İstanbul'a dönüş hazırlıkları yaparken beklenmedik bir arıza nedeniyle havalimanında kaldı. Yolcuların yaklaşık 3,5 saat boyunca uçaktan alınamadığı ve havalimanında mahsur kaldıkları belirtildi.

ZONHAV Başkanvekilinden Açıklama

ZONHAV Yönetim Kurulu Başkanvekili Recep Kahya, konuyla ilgili olarak İmza Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Kahya'nın açıklaması: "Kesinlikle böyle bir şey yok. Türk Hava Yolları uçağı inerken bölgemiz yeşil alan olduğundan kırlangıç sürüsüne çarptı. On iki kırlangıç uçağa değdi. Kaptan pilot Ankara'dan teknik ekip çağırdı. Sadece teknik ekip gelene kadar bekledi uçak. 3-4 saat teknik ekip bekledi ve sonra uçak on beş dakika içinde teknik ekibin bakımından sonra kalktı. Asla böyle bir şey yok. Haberler doğruyu yansıtmıyor."

Zonguldak Haberleri