ZONGULDAK

Zonguldak Gökgöl Tüneli Mevkiinde Motosiklet Kazası! Yaralılar Var

Son Dakika... Zonguldak’ta Tünellerde Motosiklet Kazası: Kazadan Sonra Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı...

Abone Ol

Zonguldak'ta akşam saatlerinde Gökgöl Tüneli mevkiinde meydana gelen motosiklet kazası, çevredeki vatandaşları korkuttu. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği motosikletin devrilmesiyle birlikte kaza gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, kazada yaralıların olduğu öğrenildi.

Kontrolden Çıkan Motosiklet Devrildi

Edinilen bilgilere göre, kaza Zonguldak Gökgöl Tüneli mevkiinde yaşandı. İddialara göre, motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği henüz netleşmezken, motosikletin yoldan çıkıp devrildiği ve sürücünün bu esnada yaralandığı belirtildi.

Sağlık ve Polis Ekipleri Hemen Olay Yerine Sevk Edildi

Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alarak, trafik akışını kontrol altına aldı.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Gökgöl Tüneli mevkiinde meydana gelen bu üzücü kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. Motosikletin neden kontrolden çıktığı ve kaza anına dair detaylar, yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.