Gece saatlerinde kayaların koparak yola düşmesi, hem sürücüler hem de yayalar için ciddi bir tehlike yaratıyordu. Özellikle son olayın ardından, yetkililer harekete geçerek güvenlik önlemleri için çalışmalara başladı.

Tehlikeli Kayalar Yola Düşmüştü

Bir süre önce gece yarısı yaşanan olayda, kayaların büyük bir gürültüyle yola düşmesi, yolda seyir halinde olan araçlar için büyük bir risk oluşturdu. Olayın ardından yetkililer, bölgedeki kayalık alanın risk taşıdığını ve hemen güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini belirtti.

Whatsapp Image 2024 09 20 At 09.44.28

Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri Zonguldak Cuma namazı saati! Ezan kaçta okunuyor? | Zonguldak namaz vakitleri

Tel Ağ Çekilerek Güvenlik Sağlanıyor

Kayalık alandan düşebilecek kayaların yola savrulmasını önlemek amacıyla bölgeye tel ağ çekilmesine başlandı. Bu önlem, Ilıksu-Zonguldak yolunda meydana gelebilecek yeni kazaların önüne geçilmesi amacıyla atılan ilk adım oldu. 

Whatsapp Image 2024 09 20 At 09.45.07 (1)

Bölgedeki Sürücüler ve Vatandaşlar Memnun

Bölgeden sıkça geçen sürücüler ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi. Daha önce defalarca bu kayalık alanın risk oluşturduğunu belirten vatandaşlar, bu tür önlemlerin gecikmeden alınması gerektiğini vurguladı.

Zonguldak Haberleri

Muhabir: Ersin Turan