ZONGULDAK

Zonguldak Devrek’in Sevilen İsimlerinden Mefkure Özer Hayatını Kaybetti

Emekli Öğretmen ve ADD Devrek Şube Yöneticisi Nilüfer Keklikoğlu’nun Annesi Mefkure Özer Vefat Etti...

Abone Ol

Devrek ilçesi sakinlerinden, emekli öğretmen ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şube Yöneticisi Nilüfer Keklikoğlu’nun annesi Mefkure Özer, hayata veda etti. Merhum Seçkin ve Yalçın Özer'in anneleri, merhum Zarif Keklikoğlu'nun kayınvalidesi olan Mefkure Özer’in vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı. Kerim, İzzet ve Haşmet Keklikoğlu'nun da anneanneleri olan Özer, Devrek halkı tarafından sevilen ve sayılan bir isimdi.

Cenaze Töreni Bugün Düzenlenecek

Devrek Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Mefkure Özer’in cenazesinin bugün saat 16.00'da Salmanlar Sokak’taki evinden alınarak Merkez Yeni Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. Aile, dostlar ve sevenlerinin bu acı günlerinde yanlarında olacakları, son görevlerini yerine getirecekleri ifade edildi.

Başsağlığı Mesajı

İmza Gazetesi ailesi olarak, merhum Mefkure Özer'e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz. Mefkure Özer’in hatırası, Devrek halkının ve sevenlerinin gönlünde yaşamaya devam edecektir.