Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem yapılan atamalar ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Değerli hemşehrilerim, Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şeffaf belediyecilik anlayışımızı en üst düzeyde tutmayı ve siz kıymetli hemşehrilerimize bu doğrultuda hizmet etmeyi kendimize temel bir ilke olarak belirledik. Zonguldak Belediyesi olarak yalnızca kurum içi dinamizmi artırmakla kalmayacak, her zaman halkımızın ihtiyaçlarını ön planda tutarak, aynı zamanda hizmetlerimizin etkili bir şekilde yürütülmesini hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda, bazı müdürlüklerde gerçekleştirmiş olduğum görev değişikliği sonucu; İtfaiye Müdür Yardımcısı kadrosunda olup İtfaiye Müdür vekili olarak görev yapmakta olan Aydın Yıldırım'ın İtfaiye Müdür vekilliği görevi kaldırılmış olup, Temizlik İşleri Müdürlüğü memur personellerinden Erol Bina İtfaiye Müdürü olarak atanmıştır.

Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yapmakta olan Çevre Mühendisi Hakan FARİZOĞLU Fen İşleri Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Akdemir; ‘Başarıları daim olsun’ Akdemir; ‘Başarıları daim olsun’

Fen İşleri Müdürü olarak görev yapmakta olan Cihan DENİZ'in bu görevlendirilmesi kaldırılmış olup İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak görevlendirilmiştir.

Çevre Mühendisi Ahmet TATAR Temizlik İşleri Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Yeni görevlerine başlayan müdürlerimize başarılar dilerken, belediyemizin her aşamasında şeffaflığı, etkinliği ve vatandaş odaklılığı ön planda tutarak, sizlere daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğiz. “

Muhabir: Emre Can BAYRAM