Kaza, gece geç saatlerde Çaycuma-Bartın karayolunda meydana geldi. 

İddiaya göre, Çaycuma istikametinden Bartın yönüne gitmekte olan sürücüsü henüz bilinmeyen 67 DN .... plakalı otomobil, yolda seyir halinde gittiği esnada yol üzerinde bulunan ve yavaş ilerlediği öne sürülen sürücüsü ile plakası bilinmeyen traktöre sol arka taraftan çarpmasıyla birlikte traktör çarpmanın şiddetiyle yoldan fırlayarak şarampole devrildi. Kaza sonucu her iki araçların sürücüleri yaralandı. Otomobil ise çarpmanın etkisiyle hurda yığınına döndü. Olay yerine gelen ekipler ilk etapta yol güvenliğini alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı.  

Sizce Zonguldak'ın En Başarılı Belediye Başkanı Kim? | Zonguldak haber Sizce Zonguldak'ın En Başarılı Belediye Başkanı Kim? | Zonguldak haber

Kazanın çevredeki araç şoförlerinin farketmesiyle olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma, itfaiye ve bölge trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ