Öğlen saatlerinde binadan kopan sıva parçaları yola düştü. Neyse ki olay sırasında yaralanan kimse olmadı, ancak çevrede büyük panik yaşandı. Vatandaşlar, binanın dayanaksız olduğunu belirterek daha fazla tehlike oluşmadan önlem alınmasını istedi.

O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi! O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi!

Bina İçin Yıkım Kararı
AK Parti İl Binası'nın güvenlik gerekçesiyle yıkım kararı alınmıştı. Bugün yaşanan olay, bu kararın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sıva parçalarının düşmesiyle birlikte bina çevresinde ciddi bir güvenlik riski oluştu. Vatandaşlar, yaşanan olayın ardından bina için acil önlem alınmasını talep etti.

Vatandaşlar Endişeli: "Bina İçin Önlem Alınmalı"
Olayın ardından bina çevresinde yaşayan vatandaşlar, yıkım sürecinin hızlandırılması gerektiğini ifade etti. Çevrede yaşayan bir vatandaş, "Bina çok eski ve artık yıkılmalı. Bugün şans eseri kimse yaralanmadı ama daha büyük bir felaket yaşanmadan önce önlem alınmalı," diyerek tepkisini dile getirdi.

Güvenlik Tedbirleri Alınacak mı?
Olayın ardından gözler yetkililere çevrildi. AK Parti İl Binası'nın yıkım sürecinin hızlandırılması ve çevresel güvenlik önlemlerinin artırılması bekleniyor. Çevre sakinleri ve yoldan geçenler için tehlike arz eden binanın, en kısa sürede güvenli hale getirilmesi için çalışmaların başlaması talep ediliyor.

Whatsapp Image 2024 09 05 At 12.29.47Whatsapp Image 2024 09 05 At 12.29.48

Muhabir: Emre Can BAYRAM