Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürüm Osman Bozkan, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Başkanlığında İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen üst düzey toplantıya katıldı.

Türkiye genelindeki müdürler katıldı

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan habere göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleştirilen toplantıya, Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Nazif Yılmaz, Ömer Faruk Yelkenci ile M. Bilal Macit, birim amirleri ve Türkiye genelindeki İl Milli Eğitim Müdürlerinin yanı sıra emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın eğitim yuvasının lideri Müdür Osman Bozkan da katıldı. 

“Eğitimde kaliteyi daha da yükseltmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemi sayın bakanımız tarafından vurgulandı”

Müge Anlı bile bu tadı bulamaz! Müge Anlı bile bu tadı bulamaz!

Müdür Bozkan, şu ifadeleri kullandı:
“Millî Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf Tekin’in gerçekleştirdiği toplantıda, bakanlığımızca hayata geçirilen uygulamaların tatbiki ve takibi, eğitim öğretim süreçlerinin daha sağlıklı yürütülmesi ve eğitimde kaliteyi daha da yükseltmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemi sayın bakanımız tarafından vurgulandı. 
Dac1A118 C69E 46C3 9Cba 328F29Cc2Dd7

‘Bilge nesilleri yetiştirmek için öğrencilerimize ilimizde bakanlığımızın desteğiyle sunduğumuz imkanları artırmaya devam edeceğiz’

Yeni eğitim öğretim yılında uygulanmak üzere bakanlığımızca gönderilen genelgelerin sahadaki uygulama süreçleri değerlendirildi. Millî Eğitim Bakanlığımızın ortaya koyduğu eğitim politikalarının hayata geçirilmesi ile ‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat’ çalışmalarının başarılı şekilde uygulanmasında tüm eğitim ve yönetim kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz.  Yeni müfredatla hedeflenen millî bilince sahip, ahlaklı, erdemli, milleti ve insanlık için faydalı ve güzel olanı yapmayı ideal edinmiş; beden, zihin, kalp ve ruh bütünlüğüne sahip bilge nesilleri yetiştirmek için öğrencilerimize ilimizde bakanlığımızın desteğiyle sunduğumuz imkanları artırmaya devam edeceğiz.”

8Fd62Ed3 688C 4B6F 949C 055D6Cbdfe73

Muhabir: Orhan Akyüz