AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.

ZBEÜ’nün sevilen ismi emekli oldu! ZBEÜ’nün sevilen ismi emekli oldu!

Zeybekçi’yi AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Vekili Furkan Aydın ve partililer karşıladı.

Ardından  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, makama geçerek anı defterini imzaladı. Başkan Çağlayan’da Genel Başkan Yardımcısı Zeynekçi’ye Zonguldak tablosu hediye etti.

Programın son bölümünde Zeybekçi, partililer hitap etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Emeğin emekçinin kömürüm enerjinin başkentinde dizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. İş insanlarımızla meşeleriyle ilgili görüşlerini aldık. Türkiye buluşmaları kapsamında bütün ilçelerinde diğer illerden gelen milletvekilleri var. Merkez sayın bakanımız var. Sonra da gençlerimizle buluşmak üzere maden müzesinde olacağız.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, “Öncelikle sizleri saygıyla selamlıyorum. Genel Başkanımızın cumhurbaşkanımızın talimatları ile Türkiye buluşmaları kapsamında sizlerle biradayız. Bütün illerinde Türkiye buluşmaları olacak. Büyükşehirlerde kapsamlı olacak. Emeğin şehri. Türkiye’nin zenginlikleri şehri. Enerjinin şehri. İş dünyasıyla biraya geldik. Siyasetin en sevdiğim bölümü insanlara dokunmak. Siyasetin yerel hizmetlerde olan bölümünü daha çok seviyorum. AK Parti olarak sokakta köylerdeyiz. Bu memlekette bugün hizmet etmek için yola çıkıp edemeyenlerde de Allah razı olsun. Hata yaptık mı evet yaptık? Hata yapmayan insanlar hiç birşey yapmayan insanlardır. Eser siyaseti yapıyorsak hata da yaparsın. Biz bugüne kadar parti olarak bu millete hizmet kar olma hizmetimizi tek partiyiz. Ülkemize milletimize sadece hizmet kar olacağız. Milletimizin gösterdiği iradeye saygı gösteriyoruz. Bugün Zonguldak’ı dolaşıyoruz yapılan hizmetleri Zonguldak sahildeki binalara yazsanız yetmez. Etmeye devam edeceğiz. Mevzu bahisse Zonguldakta gerisi teferruat”diye konuştu.

Program basına kapalı olarak devam etti.

Muhabir: Emre Can Bayram